Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен колан естествена кожа VE443
Черен колан естествена кожа VE441
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан естествена кожа VE44

2005260035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен колан естествена кожа VE44, стилен модел от последната ни селекция специално за абитуриентските празници. Разбира се може да се слага и на други официални поводи, с различен цвят и модел панталони, защото черното е класика в жанра. Катарамата е автоматична, лесно позиционира фиксираната дължина, без да наранява материята. Това наше предложение е изработено изцяло от естествена кожа, която има релефен характер.

Обработката е изключително качествена, като в краищата по цялата дължина има двоен украсителен шев. Плочката е стилно оформена, уникална, в центъра на която има правоъгълен кожен елемент. Ширината на колана е 3.5 см, наложен стандарт за такъв тип артикули. Може да се слага на както на спортни панталони, така и на официални.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.