Начало Продукти Количка Профил

Черен колан естествена кожа VE443
Черен колан естествена кожа VE441
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан естествена кожа VE44

2005260035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черен колан естествена кожа VE44, стилен модел от последната ни селекция специално за абитуриентските празници. Разбира се може да се слага и на други официални поводи, с различен цвят и модел панталони, защото черното е класика в жанра. Катарамата е автоматична, лесно позиционира фиксираната дължина, без да наранява материята. Това наше предложение е изработено изцяло от естествена кожа, която има релефен характер.

Обработката е изключително качествена, като в краищата по цялата дължина има двоен украсителен шев. Плочката е стилно оформена, уникална, в центъра на която има правоъгълен кожен елемент. Ширината на колана е 3.5 см, наложен стандарт за такъв тип артикули. Може да се слага на както на спортни панталони, така и на официални.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •