Начало Продукти Количка Профил

Черен колан с надлъжна щампа BN4
Черен колан с надлъжна щампа BN41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с надлъжна ивица BN4

2009280034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с надлъжна ивица BN4, за почитателите на прецизните и добре изработени мъжки аксесоари. Представяме ви модел достоен за всяка модерна витрина. Изработката е изключително качествена от 100% естествена кожа.

Стилната катарама е изработена от светлосив метал с правоъгълна форма, а плътно до нея следва кожена гайка, прикрепена здраво към основата. По цялата дължина на колана се наблюдават два набити канта. С тях дизайнът на колана изглежда уникален и изискан. Добавете финалният щрих в вашата спортна визия.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •