Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен колан с перфориран кант DSK2
Черен колан с перфориран кант DSK21
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан с перфориран кант DSK2

2009280072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен колан с перфориран кант DSK2, правилният избор за стилна мъжка визия. Този цвят естествена кожа винаги е бил и ще бъде на мода. Ширината е стандартна за такъв тип аксесоари, като прави впечатление декорацията, т.нар. пепит шарка от едната страна.

По този начин се придава релефност на колана, макар останалата част да е абсолютно гладка. Катарамата е метална с характерен промазан блясък. До нея здраво е прикрепена неподвижната гайка, чиито краища са леко заоблени. Изберете този качествен аксесоар за да сте стилни и актуални навсякъде където се появите.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.