Начало Продукти Количка Профил

Черен колан релефен DSK31
Черен колан релефен DSK311
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан релефен DSK3

2009280103

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черен колан релефен DSK3, стилен аксесоар с натурален дизайн. Докосвайки с ръка грапавата естествена кожа, ще усетите онова чувство на удоволствие, че този колан винаги ви е принадлежал. Всеки един елемент е прецизно измислен и сътворен. Катарамата е със светлосив метален блясък, характерен за всички наши модели от тази серия.

Като допълнение към дизайна може да споменем, ефектно набитото метално лого под формата на капса. По цялата дължина на колана има щампа имитираща двоен шев. Зарадвайте себе си или любим за вас човек с този елегантен мъжки аксесоар.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •