Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен колан със сребърна катарама VE473
Черен колан със сребърна катарама VE471
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан със сребърна катарама VE47

2005260048

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен колан със сребърна катарама VE47, перфектният подарък за любимият ви мъж. Изработен от 100% естествена кожа, която ще покрие всички ваши очаквания за такъв тип аксесоари. Прокарвайки ръката си по цялата дължина ще усетите леката релефна повърхност, характерна за всички оригинални изделия на онлайн магазина Виконте Русе. Автоматичната катарама е с плочка, която е в изчистен вариант.

Представлява лакирана черна основа и два сребристи канта в краищата. Комбинирайте този колан с всякакъв цвят мъжки панталони и обувки, като съвета ни е останалите аксесоари, като портфейл, гривна на ръката да са от същия цвят. Добавете го към вашият гардероб за да сте сигурни, че ще ви потрябват в определен празничен момент.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.