Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен колан със сребриста катарама VE453
Черен колан със сребриста катарама VE451
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан със сребриста катарама VE45

2005260084

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен колан със сребриста катарама VE45, изработена от 100% естествена кожа, за мъже с ясна визия за имидж и мода. Елегантен, запомнящ се дизайн на автоматичната катарама, с много добре оформени елементи по плочката и. Подобен тип изделия са актуални за всякакъв вид панталони и добре се комбинират с мъжки портфейли и обувки от същия цвят.

Кожата е идеално изработена и подсилена с двойни шевове по цялата дължина на колана. Релефната форма придава необходимата сигурност върху притежателя на този скъп аксесоар. В предната си част е леко заоблен за да влиза безпроблемно в отвора на катарамата. Всеки мъжки гардероб трябва да има поне един такъв колан, който също може да ви послужи за подарък, опакован в луксозна кутия.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно