Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжки черен колан BN1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки черен колан BN1

1804120441

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки черен колан BN1, невероятно красив, изпипан до последния детайл. Ако има мъжки аксесоар, който да е перфектен, то смело можем да напишем че е точно този. Всеки един елемент е на точното място без да има излишна кичьозност. Обърнете внимание само колко е релефен този модел по цялата дължина. Накрая завършва с леко заостряне за по-добра функционалност, който също е издаден.

Семпъл и елегантен дизайн, и лесно регулиране, това са основните му качества. Токата е правоъгълна, тъмносива с лек графичен елемент. Класически черният цвят на колана е лъскав, с което се цели да е ярко забележим на панталона или дънките с които сте облечени. Подходящ е за подарък, който може да ви опаковаме в луксозна кутия.

 

  • Ширина: 4.5
  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно
Мъжки черен колан BN1