Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан автоматичен VE37
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан автоматичен VE37

2110200123

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан автоматичен VE37, с красива матирана плочка. По средата има тънка, сива лента, чиято цел е да се забележи самата катарама. Много ефектен момент, в цялостната визия на този модерен аксесоар. Изработката е супер качествена и луксозна, изцяло от естествена кожа.

По цялата странична повърхност на колана има украсителен шев, който създава илюзия за здравина и сила. Регулирането на дължината е лесно, без да се наранява самата кожа, тъй като на практика няма дупки по нея. Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще получите в луксозна опаковка.

Размери: Ширина 4 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.