Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан с декорация BN9
Черен мъжки колан с декорация BN91
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан с декорация BN9

2111020265

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан с декорация BN9, за всички почитатели на изкуството и естетиката. Изключително качествена, оригинална изработка от естествена кожа. Аксесоарът разполага с класическа, метална катарама, позната в този си вид още от завладяването на „Дивия запад“. Обърнете внимание на релефната част по кожата, заоблените краища и геометричните щампирани елементи.

Много добър дизайн, който завършва с леко заостряне и коригиращите дължината дупки. От вътрешната част колана има кафяв цвят, каквато в действителност е и самата кожа. Това предложение може да го използвате като идея за подарък с наближаването на някой празник.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.