Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан DSK3065
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан DSK3065

1904100273

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан DSK3065, изцяло от естествена кожа с малки щамповани квадратчета по средата на цялата дължина. Качествен аксесоар от последната ни колекция. Много мек и удобен за слагане, ще ви служи безотказно дълги години. По възможност е добре да се комбинира с мъжки обувки от същия цвят.

Токата е стандартна с две кожени халки, които може да се разположат на желаното от вас място. По принцип черният цвят е класически за такъв тип артикули, поради тази причина той може да се слага на всякакъв цвят панталони. Изработката е много добра (стилна), още една причина да се сдобиете с този красив мъжки колан. Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.