Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан естествена кожа VE42
Черен мъжки колан естествена кожа VE421
Черен мъжки колан естествена кожа VE422
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан естествена кожа VE42

2202230069

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан естествена кожа VE42, изящен аксесоар от 100% естествена кожа и подсилващи шевове от външната страна. Благодарение на тях се запазва здравината на материята и имат декоративна стойност. Закопчаващият механизъм е здрав и сигурен и по никакъв начин не нарушава цялостта на кожата. Плочката има матиран блясък и метални орнаменти в краищата, които са съединени с два гравирани прореза.

Изработката е изключително качествена, защото са използвани най-добрите материали за такъв тип аксесоари. Повърхността на кожата от външна страна е леко грапава, каквато всъщност трябва да бъде. Този модел лесно се забелязват, особено ако винаги запасвате ризата в панталона и сакото е небрежно разкопчано. Черният цвят е винаги актуален, което е голямо предимство, защото лесно се комбинира с останалото облекло.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.