Черен мъжки колан с класическа катарама DSK8
Черен мъжки колан с класическа катарама DSK81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан с класическа катарама DSK8

2002210105

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан с класическа катарама DSK8, иновативен дизайн за една стилна мъжка визия. Кожата е 100% естествена, по която има изобразена ефектна щампа на ситни точки и имитиращ шев. От вътрешната страна е изцяло гладка, за да може плътно да прилепне за панталона. Металната катарама е класическа, а до нея има разположени една стационарна и една подвижна гайка.

Повечето ни модели са по същия начин изработени, за да може регулирането и прибирането на колана да е удобно. Другото предимство е, че няма нужда от скъсяване на колана, дори ако го изберете по-дълъг. Подобен аксесоар може да се слага на всякакъв цвят панталони и дънки и обезателно обувките ви да са в черен цвят. Колана може да се носи в ежедневието и на специални поводи. Подходящ е за подарък, който ще ви приготвим в луксозна опаковка.

 

Размери: Ширина 3,5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.