Начало Продукти Количка Профил

Черен колан мрежовидна плочка VE8
Черен колан мрежовидна плочка VE81
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен колан мрежовидна плочка VE8

2002170033

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Черен колан мрежовидна плочка VE8, изискан модел за специални поводи. Един от важните аксесоари за атрактивен външен вид, заедно с обувките и вратовръзката. Подобен вид плочка имаме на колан с кафява естествена кожа. В момента това е най-търсеният дизайн, с имитация на плетена мрежа.

Бъдете взискателни към себе си за да изглеждате перфектно на всеки важен за вас празник или събитие.  Мъжкият колан е добра идея за подарък, която ще опаковаме в подходяща кутия.  Най-лесният начин да сложите завършващ щрих е с тъмносини мъжки панталони и черни обувки. Тях може да ги намерите в онлайн магазин Виконте Русе. 

 

Размери: Ширина 3 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •