Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан с плочка VE38
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан с плочка VE38

2005260065

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан с плочка VE38, стилна и модерна изработка от изцяло натурална материя. Закопчаването е автоматично, без да се оставят следи по естествената кожа. Това ще го разберете веднага, щом го поставите на панталона, защото няма традиционните дупки в единия край. Много добро дизайнерско хрумване е да се приложи по цялата дължина на колата двоен шев.

По този начин здравината се усилва, като се създава илюзия за масивност. Изработката е изключително качествена, защото са използвани най-добрите материали за такъв тип мъжки аксесоари. Каква чудесна идея за подарък, която може да сътворите по всяко време на годината.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.