Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан с плочка VE4
Черен мъжки колан с плочка VE4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан с плочка VE4

2005260043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан с плочка VE4, модерен и изчистен дизайн. Изработен е от естествена кожа с елегантна метална катарама, която завършва пълната визия на този стилен аксесоар. Може да се слага на всеки един вид мъжки панталони, закопчаването е лесно и стабилно. В две страни на кожата по цялата дължина е подсилена със стабилен едър шев, който спира естественото протриване на колана за дълго време.

Плочката е сребърна с интересни геометрични орнаменти по нея. Изключително ефективен модел от последната колекция. Една свежа идея за подарък към любим приятел за неговия специален повод. Този и още много други аксесоари се свържете с мъжката мода може да даде новини в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Размери: Ширина 3,5 см
Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.