Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан със сребриста плочка VE1
Черен мъжки колан със сребриста плочка VE1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан със сребриста плочка VE1

2005260034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан със сребриста плочка VE1, забележителен дизайн за строга визия.  Този модерен аксесоар е с автоматична катарама, с лесно плъзгащи се зъбци. Краят е леко заоблен за по-добра и бърза ефективност при слагането. Веднъж сложили го на панталон ще се получи приятна елегантност, още повече че на  катарамата има добре изразена плочка.

Класическо черно с двоен здрав шев в двата края, завършва цялото представяне на този изискан мъжки колан. Препоръчително е да се използва за специални случаи, но ако сте внимателни и грижовни , може да го слагате и в ежедневието.

Ширина: 3.5см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.