Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан със сребристи ленти VE7
Черен мъжки колан със сребристи ленти VE71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан със сребристи ленти VE7

2002170027

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан със сребристи ленти VE7, изискан аксесоар от автентична естествена кожа. Тя е леко релефна и лъскава, заради допълнителната обработка. Изключително представителен дизайн, на базата на който е добре изработената катарама. Инкрустацията на фини геометрични орнаменти по нея е уникално прецизна, което я прави истинско произведение на изкуството.

Освен това кожата е подсилена с двойка шевове по цялата дължина, които имат декоративна стойност. Тъй като цветът е класически черен, комбинацията с мъжки панталони е лесна. Затова оставяме вие да изберете най-подходящия за вас от нашия онлайн магазин Виконте Русе. Направете си стилен подарък за предстоящите празници.

 

Размери: Ширина 3 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно