Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черен мъжки колан VE125
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен мъжки колан с плочка VE125

1905020061

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен мъжки колан с плочка VE125, изцяло от естествена кожа и подсилен с два странични шева. Катарамата е сребриста с интересна лента в долната си част. Закопчаването е много ефектно, като по този начин не се наранява кожата, особено ако се използва едно и също пристягане на талията.

Цветът е класически и може да се комбинира с всякакъв цвят мъжки обувки. Тях и още много други аксесоари може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Правилният подбор в общият случай зависи от вас, стига да се чувствате удобно и уверено в това което искате. Мъжкият колан е подходящ за стилен подарък към любим приятел.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.