Начало Продукти Количка Профил

Изчистен мъжки колан с плочка VE3
Изчистен мъжки колан с плочка VE3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Изчистен мъжки колан с плочка VE3

2005260030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Изчистен мъжки колан с плочка VE3, атрактивен модел за ежедневието.  Автоматична катарама в цвят сив металик и две симетрични черти по нея. Елегантният дизайн, завършва два успоредни шева в двата края на колана, които допълнително го заздравяват.  Класическо черно е винаги на мода и подхожда на всякакъв вид ежедневни костюми.

Дължината е според вашите изисквания за размер на талията. Ако сте ценители на идеалният мъжки силует може да направите подходящ подарък на приятел или роднина. Повод винаги ще се намери стига да имате желание за това. Изчистен дизайн с доза класически привкус, това е нашето предложение.

Ширина: 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •