Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяв колан с декорация DSK1
Кафяв колан с декорация DSK11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв колан с декорация DSK1

2009280084

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв колан с декорация DSK1, изключително изискан аксесоар, предназначен за специални поводи. Кожата е двойно подсилена, като в лицевият край от едната страна има красива орнаментика, т.нар. пепит кант. Катарамата е леко издължена, така че през нея свободно да мине другият край на колана.

Цветът е сребрист с метален блясък, като прави впечатление начина, по който е прикрепена за кожата (с лъскав, здрав шев). Непосредствено до него е разположена основната гайка, която освен че придържа колана,  има декоративна стойност.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.