Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяв колан с кожена катарама VE483
Кафяв колан с кожена катарама VE481
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв колан с кожена катарама VE48

2005260075

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв колан с кожена катарама VE48, изключително стилен модел от последната ни колекция за абитуриентските празници. Много добро дизайнерско решение да се изработи такъв аксесоар по този начин. Ширината на коланът е 3.5 см. Цветът на естествената кожа е стандартен, макар повечето колани да са приоритетно черни.

Чудесно би се комбинирал със светли мъжки панталони и кафяви обувки, които ще намерите в нашият онлайн магазин Виконте Русе. Добър вариант е също да имате портфейл и гривна за ръка (ако носите такава) от същия цвят. Всичко изброено дотук, може да ви послужи за прекрасна идея за подарък, който бихме опаковали по ваш избор.

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно