Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяв мъжки колан BN7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки колан BN7

1902130206

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв мъжки колан BN7, атрактивен модел за специални поводи. Стандартна метална тока, добре закрепена за основата на колана. Този аксесоар е изработен от много фина естествена кожа, която е много добре издържана дизайнерски. Има характерна за точно този модел щампа, която покрива половината ширина, а останалата половина е идеално гладка.

Подобен тип колани се комбинират лесно с официални мъжки панталони и костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Обърнете също внимание на ширината, която е точно 3,5 см , а дължината е според вашите предпочитания. Този артикул е подходящ за подарък, който ще е опаковаме в луксозна кутия и доставим до посочения от вас адрес.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно