Начало Продукти Количка Профил

Кафяв мъжки колан BN7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки колан BN7

1902130206

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки колан BN7, атрактивен модел за специални поводи. Стандартна метална тока, добре закрепена за основата на колана. Този аксесоар е изработен от много фина естествена кожа, която е много добре издържана дизайнерски. Има характерна за точно този модел щампа, която покрива половината ширина, а останалата половина е идеално гладка.

Подобен тип колани се комбинират лесно с официални мъжки панталони и костюми, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Обърнете също внимание на ширината, която е точно 3,5 см , а дължината е според вашите предпочитания. Този артикул е подходящ за подарък, който ще е опаковаме в луксозна кутия и доставим до посочения от вас адрес.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •