Кафяв мъжки колан DSK114
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки колан DSK114

1809200128

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки колан DSK114, най-търсеният аксесоар за този сезон. Уникална изработка от много здрава естествена кожа с характерните за дизайна на такъв вид артикули странични шевове. Освен, че подсилват конструкцията на колана, те го правят да изглежда много стилен и желан от мъжката аудитория. Перфектно се слива с всякакви видове панталони и ризи, които лесно бихте избрали ако разгледате нашия онлайн магазин.

Катарамата е с автоматично закопчаване и откопчаване, което улеснява много нашите клиенти. Плочката от своя страна е метална, лъскава и би привлякла погледите на нежния пол. Ако искате вашият стилен мъжки силует да има перфектна визия, то този колан идеално се вписва в общата картина. Това изделие е подходящо за подарък, който ще ви доставим в подходяща опаковка. Не пропускайте шанса си да се сдобиете с такъв изискан аксесоар.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.