Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Кафяв колан със сребриста плочка DSK2013
Кафяв колан със сребриста плочка DSK2013
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв колан със сребриста плочка DSK2013

2103110018

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв колан със сребриста плочка DSK2013, стилен за изискани мъже. Изчистена визия и много гладка естествена кожа. Подсилен е от две страни със здрави шевове, които подхождат към уникалния дизайн.

Моделът е много търсен през последния сезон, подходящ е за носене на официални подове, стига да имате официално използвана риза запасана в панталона. Комбинацията между сребриста плочка и кафява кожа е много актуална, която обявява големия интерес към този колан. Често се купува от жените, които искат да направят подарък към любим приятел или родна.

Размери: Ширина 3,5 см
Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно