Начало Продукти Количка 0 Профил

Кафяв мъжки колан DSK30561
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки колан DSK30561

1904100183

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв мъжки колан DSK30561, стилен и изискан аксесоар за пораснали мъже. Изработен е изцяло от естествена кожа, с гладка повърхност и заоблени ръбове по цялата дължина. Интересен дизайн с две тънки щамповани ленти по цялата дължина, които завършват по един изключително атрактивен начин.

Този модел може да се комбинира по правили с подобен цвят мъжки обувки, които са застъпени в нашата последна колекция. Тях и още много аксесоари може да намерите в онлайн магазин Виконте Русе. Още повече, че това е подходящо за стилен подарък за ваш близък приятел или роднина.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.