Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяв мъжки колан с плочка DSK152
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки колан с плочка DSK152

2106100099

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв мъжки колан с плочка DSK152, стилна изработка за ценителите на естествения цвят на кожата. Прекрасно изглеждащ аксесоар и уникален дизайн на катарамата. Плочката е инкрустирана с две двойки тънки нишки, деликатно преминаващи по диагонал. В тесният край откъм кожената халка има релефен орнамент.

Материята на колана е 100% естествена, със заострен край за по-добра функционалност. Обработката е изключително качествена, леко грапава и износоустойчива. Подобен тип аксесоар придава спортно елегантен (мъжествен) вид на човека избрал да го носи. Каква чудесна идея за подарък, която може да направите по всяко време на годината.

Размери: Ширина 4 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.