Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Бял мъжки колан VE
Бял мъжки колан VE
Бял мъжки колан VE
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Бял мъжки колан VE

2306090001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Бял мъжки колан VE, неподръжаем аксесоар с бяла плочка. Изберете този класен модел изработен изцяло от естествена кожа и малко нестандартен за модата цвят. Изчистен от към орнаменти, но подсилен с двойка здрави шевове в краищата, по цялата дължина. Именно те определят водещия дизайн на колана. Краят, който ще преминава през токата е леко заоблен (досещате се защо)!

Лъщящата форма в цвят сив металик на катарамата допринася за класата на този модел. Качеството на изработка е много добро, което допринася да се показвате с него на светски събития и специални поводи. Лесно може да го слагате на светли панталони или официални костюми за да сте в тон с етикета на събитието. Изделието е подходящо за подарък.

  • Състав: 100% естествена кожа
  • Ширина: 3.5см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.