Начало Продукти Количка 0 Профил

Колан авт. с плочка VE4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Колан авт. с плочка VE4

a806260046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Колан автоматичен с плочка VE4, допълнителен акцент във вашия стайлинг.  Коланът е важен елемент от облеклото не само защото придържа панталоните, но и заради ролята му като стилен детайл. Черният цвят е повлиян от затвърждаващата се тенденция на топ брандовете за сезона.

Материята е гладка при допир и трудно се наранява, стига да спазвате условията за използване. Леко заобленият край може само да ви помогне в употребата на този мъжки аксесоар. Страхотният колан, който ви предлагаме е от естествена кожа и ще добави финалния щрих към всяко елегантно облекло. Подходящ за комбиниране с официални мъжки костюми, които може да разгледате в нашият сайт.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно