Колан мъжки черен с емблема MV1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Безплатна доставка над 99.90 лв

Колан мъжки черен с емблема MV1

1811120049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Безплатна доставка над 99.90 лв

Колан мъжки черен с емблема MV1, изработен от качествена естествена кожа и актуалният цветови нюанс. Този мъжки аксесоар е идеален за подарък на тези мъже, които са фенове на марката Mercedes. Дължината е регулируема, а единият край е леко заоблен за  по-лесно и бързо използване.

Катарамата е правоъгълна с цвят сив металик и черна плочка по средата. Моделът е последната ни колекция и се радва на голям успех от клиентите. Лесно се съчетава с костюми и други официални дрехи, които може да разгледате в нашия онлайн магазин Виконте.  Бъдете изискани и смели във вашите решения, що се касае до облеклото, търсете промяната във всичките и форми.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Всяка Ваша поръчка над 99.90 лева ще получите с безплатна доставка!

 

По време на празничния период всички поръчки направени до 23.12, ще могат да бъдат при Вас на 24.12 с куриерска фирма Еконт.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  
20080616111601 / 16.06.2008 г.