Колан мъжки черен с емблема MV3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Колан мъжки черен с емблема MV3

1811120043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Колан мъжки черен с емблема MV3, атрактивен външен вид олицетворение на класа. Перфектен избор за подарък на мъж, който е привърженик на марката Audi. Моделът съчетава в себе си елегантна визия и невероятното усещане за авангарден имидж. Много добре се съчетава както със светли, така и с тъмни панталони.

Дължината е регулируема, като в единият край колана е леко заоблен за една по-добра функционалност. Основата на модела е подсилена с два паралелни шева за една стилна визия. Този мъжки колан може да се ползва ежедневно, както в работна офисна обстановка, така и за клубен стайлинг.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  
20080616111601 / 16.06.2008 г.