Начало Продукти Количка 0 Профил

Колан с  плочка и модерен дизайн DSK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Колан с плочка и модерен дизайн DSK1

1804150047

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Колан с  плочка и модерен дизайн DSK1, аксесоар на който не може да устоите. На пръв поглед декорацията е семпла, но стилна заради двойката подсилени шева от двете страни на колана. Не можем да кажем същото за автоматичната катарама. Тя е с плочка, която придава елегантен вид на модела.

Именно по тази причина този стилен колан трябва да се съчетае с официални костюми , които може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте. Класическо тъмно синьо е винаги на мода, затова може спокойно да заложите на такъв модел, защото ще го носите години напред. Този аксесоар е подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.

 

  • Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.