Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кожен колан с автоматична плочка VE46
Кожен колан с автоматична плочка VE46
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кожен колан с автоматична плочка VE46

2302230036

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кожен колан с автоматична плочка VE46, актуален и изискан модел от последната ни колекция. Модерен дизайн от гледна точка на прецизната изработка. Характеризира се с укрепващи шевове в краищата на колана, които може да имат и декоративна стойност. Закопчаването е иновативно и доста сигурно. Механизма е здрав, без никаква вероятност от повреда или износване.

Много качествено изпълнение, в основата на която е естетсвената кожа. Ако прокарате пръсти по нея ще усетите нейната релефност. Точно такава трябва да бъде, защото това е отличителният белег за автентичност. Катарамата е в черен матов цвят с загатващ, метален елемент в единият ъгъл. Този незаменим аксесоар е универсалният подарък за любимия човек.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.