Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кожен колан с черна катарама мат VE44
Кожен колан с черна катарама мат VE441
Кожен колан с черна катарама мат VE442
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кожен колан с черна катарама мат VE44

220223007a

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кожен колан с черна катарама мат VE44, стабилен и стилен модел от последната ни колекция. Впечатляващ дизайн от гледна точка на прецизната изработка. Характеризира се с подсилващи шевове в краищата на колана, които може да имат и декоративна стойност. Закопчаването е иновативно и доста сигурно. Механизма е здрав, без никаква вероятност от повреда или износване.

Много качествен продукт, в основата на която е 100% естетсвена кожа. Ако прокарате пръсти по нея ще усетите нейната релефност. Точно такава трябва да бъде, защото това е отличителният белег за автентичност. Този незаменим аксесоар е универсалният подарък за любимия човек.

1. Ширина 3.5 см

2. За панталони и дънки

3. Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.