Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кожен колан мъжки с катарама мат VE41
Кожен колан мъжки с катарама мат VE411
Кожен колан мъжки с катарама мат VE412
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кожен колан мъжки с катарама мат VE41

2202230070

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кожен колан мъжки с катарама мат VE41, стилен аксесоар от естествена кожа и декоративни шевове от външната страна. Благодарение на тях се запазва здравината на материята, без да се нарушава естетичния вид, особено в мястото на закопчаване. Плочката има матиран блясък и метален орнаменти в единия край.

Изработката е изключително качествена, защото са използвани най-добрите материали. Повърхността на кожата от външна страна е леко грапава, каквато всъщност трябва да бъде. Подобен тип аксесоари лесно се открояват, особено ако винаги запасвате ризата в панталона и сакото е небрежно разкопчано. Черният колан е винаги актуален, което е голямо предимство, защото лесно може да се комбинира с останалото официално облекло.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.