Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кожен мъжки колан със сребриста лента  VE54
Кожен мъжки колан със сребриста лента  VE54
Кожен мъжки колан със сребриста лента  VE54
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кожен мъжки колан със сребриста лента VE54

2302330067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кожен мъжки колан със сребриста лента  VE54, най-търсения модел от последната ни колекция. В него са събрани всичките предимства за такъв тип аксесоари. На първо място е неговата здравина и гъвкавост. Продължаваме с неговата атрактивна катарама и завършваме с двата декоративни шева в края по цялата дължина. Закопчаването е много иновативно, благодарение на механизма, който се застопорява здраво за релефната кожа отвътре. Мъжкият колан е желан подарък за личен празник на любим човек.

Състав: 100% естествена кожа
1. Дизайн модерен
2. Катарама черна матирана
3. Цвят черен
4. Ширина 3,5 см.
5. Двустранно подсилени шевове

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.