Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки автоматичен колан кафяв DSK7
Мъжки автоматичен колан кафяв DSK71
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки автоматичен колан кафяв DSK7

2002210067

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки автоматичен колан кафяв DSK7, класически аксесоар изцяло от естествена кожа. Стилен и изискан модел в светлокафяв цвят, леко релефен от лицевата страна. Изработен е от износоустойчив материал, ще стои перфектно на вашите панталони. В предната си част коланът е леко скосен, за да може безпрепятствено да влиза в катарамата.

Позиционирането е така направено, че да няма видими следи по кожата, когато го разкопчеете. Плочката има сребрист оттенък, с приятен на вид дизайн. Този модел най-добре би стоял върху дънки или друг вид спортно елегантни панталони, от което следва че се носи най-често в ежедневието. Една много добра идея за подарък, от която дамите се възползват за да изненадат любимият си мъж.

 

Размери: Ширина 3,5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно