Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан бордо с декорация DSK153
Мъжки колан бордо с декорация DSK153
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан бордо с декорация DSK153

2111020257

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан бордо с декорация DSK153, добре издържан дизайнерски модел от последната ни колекция. Комбинацията между класическа катарама и естествена кожа винаги е била за предпочитане. Това гарантира високо качество на изработка и много години ежедневно използване. Самият релеф и щампа на колана са уникални.

Още повече лекото заобляне в краищата, показва автентичност и класа. Друго предимство е гъвкавостта на самата материя, която добре прилепва по линиите на панталона, без да притеснява таза. Това предложение е подходящо за подарък с повод или без повод.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.