Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан бордо изчистен BN12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан бордо изчистен BN12

2111020272

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан бордо изчистен BN12, стилен модел с прекрасен дизайн. Много прецизна и същевременно първокласна изработка от най-качествените материали използвани за такъв тип аксесоари. Катарамата е класическа, метална, вариант на тази, използвана  преди хилядолетия. Кожата е гъвкава, но същевременно здрава 100% естествена.

В двата края по цялата дължина на колана има укрепителен, ситен шев, чиято роля е и за украса. Коланът завършва със заострен край, чиято роля е по-лесно да преминава през водещата кожена презрамка и разбира се отворите за регулиране дължината му. Сигурно ви прави впечатление промазаният цвят бордо, който дава уникален вид на изделието. Много добър целогодишен вариант за подарък .

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.