Мъжки колан естествена кожа BN5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа BN5

1902130245

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа BN5, забележителен дизайн и класическа катарама. Ширината е стандартна 4 см. От двете страни по цялата дължина има два бели шева, които се открояват на черната естествена кожа.  Много ефектен момент в цялата визия на този стилен аксесоар. Още щом поставите колана на вашия панталон ще усетите приятна енергия в кръста.

Ще се почувствате сигурен в облеклото си и денят ви ще бъде чудесен. Същото се отнася и за всеки специален повод, на който се доверите да сте с този ефектен модел, който е подходящ дори за подарък. Може да ви го опаковаме в стилна, луксозна кутия и да го доставим на посочения от вас адрес.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.