Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа DSK3031
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа DSK3031

1902130265

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа DSK3031, ефектен и качествен  за стилна визия. Класическа тока, която дава началото на един изискан аксесоар. Дебелината на колана е стандартна 3,5 см изцяло от естествена кожа. В допълнение може да напишем, че кожата е леко релефна със ситно набити точки в долния край на колана.

По този начин се постига завършеност на това наше модно предложение.  Много добре се съчетава както със тъмни, така и със светли панталони, а дължината му е регулируема като в единият край е леко заоблен. Този модел може да го използвате както в ежедневието, така и на официални събития. Изработката му е много фина и заслужава да заеме мястото си във вашия гардероб.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.