Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа BN115
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа BN115

1906060039

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа BN115, плътен и много здрав. Подобен тип аксесоари, особено ако са в кафяв цвят са търсени от по-младата мъжка аудитория, която иска да заложи на сигурно. Тук всичко е класическо, като се започне от токата и се завърши със заострения край на противоположната страна. От двете страни е леко заоблен с цел по-добра функционалност и пластичност.

Изработката е много качествена и здрава заради двата пласта 100% естествена кожа. Може да го слагате както на семейни тържества и събития, така и в ежедневието. Всичко зависи от това с каква риза и панталон ще се облечете. Коланът е подходящ за подарък, който ще ви приготвим в красива опаковка.

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно