Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа DSK1365
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа DSK1365

1906060111

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа DSK1365, класически пример за елегантност и комфорт. Много здрав аксесоар заради двойната кожа, от която е изработен, още повече, че е черен цвят. Релефен с много ситна щампа на малки квадратчета по цялата дължина  и заоблен в двата си края.

Мек и гладък при докосване, истинско удоволствие за сетивата, който ще ви достави ерадост,  стига да го комбинирате с подходящите ризи и панталони. Тях и още много други аксесоари може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Това наше предложение е подходящо за подарък, възползвайте се от тази прекрасна възможност да доставите удоволствие на ваш приятел или роднина.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.