Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа DSK3055
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа DSK3055

1904100178

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа DSK3055, елегантен пепит от последната ни колекция. Много сполучлив дизайн, релефен със стандартна катарама. От двете страни по цялата дължина ръбовете са заоблени, а края, който влиза в токата е заострен. Това се прави с цел по-голяма функционалност. Кожата е изключително фина и мека, 100% естествена. Излишно е да споменаваме, че трябва да се слага само на официални поводи, като е добре да се синхронизира с кафяви мъжки обувки. Тях и още различни аксесоари за вашия празник, може да намерите в нашия сайт. Моделът няма подсилващи шевове, защото кожата е двойна. Подходящ е за подарък, който може да ви подготвим в луксозна опаковка.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно