Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа VE125
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан със сребриста плочка VE125

1905020072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан със сребриста плочка VE125, черен цвят със сребриста катарама. Дълго очакван модел от последната ни колекция. Аксесоар без, който не може съвременния мъж. Закопчаването и разкопчаването е много ефектно (автоматично), посредством иновативен механизъм.

Като правило, повечето дизайнерски къщи препоръчват мъжкия колан да се комбинира с подобен цвят обувки, които може да разгледате в нашия сайт. По този начин ще постигнете желания ефект и ще привлечете вниманието към вас. Затова не се колебайте и добавете този модел към вашия гардероб. Също добър вариант е да направите стилен подарък за ваш приятел или роднина.

 

Размери: Ширина 3.5 см

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно