Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа VE38
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа VE38

1912060043

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа VE38, елегантен аксесоар с  цвят бордо. Изключително гладък от лицевата страна със стилна катарама. Материята е много добре обработена, а ширината е достатъчна за да се постави на правилното място върху мъжкия панталон. Класически дизайн, завършваш със заострен край, за по-лесното му функциониране.

Разполагаме с различни дължини според размера който ви трябва. Лесно се комбинира с мъжки обувки от същия цвят и може да послужи като идея за подарък за предстоящ повод или събитие. Тях и още много различни модели може да намерите в нашият сайт Виконте Русе.

 

Размери: Ширина 4 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно