Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа VE39
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа VE39

1912060035

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа VE39, стилен модел в класически черен цвят. Материята е от 100% естествена кожа, много деликатно обработена и леко релефна. Ще стои перфектно на всеки мъжки панталон стига да улучите правилната дължина. Катарамата е стилна с черна плочка и стабилно позициониране, благодарение на иновативния механизъм към нея.

От двете страни на кожата по цялата дължина има подсилващ, стабилен шев, който доставя истинско удоволствие при носене от всеки мъж. В единият край коланът е заоблен, с което се постига по-добра функционалност. Това наше изделие е подходящо за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия и доставим на посочения от вас адрес.

 

 

 

Размери: Ширина 3 см

 

Състав: 100% естествена кожа

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.