Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа VE41
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа VE41

1912060029

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа VE41, черен със сребриста катарама и черна плочка. Много естетичен за познавачи на такъв тип аксесоари. Основен акцент пада върху обработката на натуралната кожа, изпипано е всичко до последния детайл. Тя е естествено релефна, с два двойни шева по цялата дължина, които оформят общата структура на този изискан модел.

Тук ръководещо значение е умелото съчетание с черната лъскава плочка, която създава илюзията, че се касае за истинско произведение на изкуството. В единия край колана е заострен, за да може по-лесно да функционира механизма на застопоряване към мъжкия панталон. Това наше предложение е подходящо за подарък.

 

 

Размери: Ширина 3.5 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.