Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан естествена кожа VE42
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан естествена кожа VE42

1912060037

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан естествена кожа VE42, с изключително мека и релефна кожа, изпипана до последния детайл. В единият си край колана е заоблен, което е стандартно заради лесното функциониране. По цялата дължина има два симетрични шева, които ограничават ширината от една страна, но и заздравяват структурата на кожата.

Катарамата по своя дизайн е уникална с много модерен механизъм на закопчаване. Със сигурност заслужава да заеме своето място сред аксесоарите във вашия гардероб. Това е изделие, което ще ви служи дълги години, може да се слага на всеки мъжки панталон  и няма да излезе от мода скоро. Подходящ е за подарък, който може да ви подготвим в луксозна опаковка.

 

Размери: Ширина 3 см

 

Състав: 100% естествена кожа

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.