Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан с лъскава плочка VE51
Мъжки колан с лъскава плочка VE51
Мъжки колан с лъскава плочка VE51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан с лъскава плочка VE51

2302230066

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан с лъскава плочка VE51, стабилен аксесоар за всеки панталон, независимо от неговото предназначение. Все пак тъй като е луксозен се предполага, че е най-удачно да се слага на по-специални поводи и събития. Изработен е от здрава, черна, естествена кожа. Обърнете внимание на качеството и по-специално на тази част, която е отвътре. Вижте релефа как е изработен. Идеята тук е, че точно там става сцеплението на катарамата с кожата. Получава се здрав захват без да се наранява материята от външната страна.

Състав: 100% естествена кожа
1. Дизайн атрактивен
2. Катарама лъскава/черна
3. Цвят черен
4. Ширина 3,5 см.
5. Двустранно подсилени шевове

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.