Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки колан с плочка VE52
Мъжки колан с плочка VE52
Мъжки колан с плочка VE52
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки колан с плочка VE52

2210040060

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки колан с плочка VE52, идеален аксесоар за подарък с повод и без повод. Изключително недежден, с качествена изработка от изцяло естествена кожа. Ако се вгледате детайлно ще видите леката релефна повърхност, доказателство за нейната стойност. От вътрешната страна, специално заради здравия захват има вградени нарези. Това няма да го срещнете в останалите обикновени колани). Друго важно предимство е че именно по този начин остава непокътната лицевата кожа.

Състав: 100% естествена кожа
1. Дизайн атрактивен
2. Катарама релефна
3. Цвят черен
4. Ширина 3,5 см.
5. Двустранно подсилени шевове

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.